IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La mare multada a Mataró per anar amb el cotxet per la calçada anuncia que recorrerà la multa

Els agents van imposar una sanció de 200 euros a la Mireia després d'advertir-li que pugés a la vorera

Mireia Martínez va ser multada en aquest carrer. | TV3

Els fets van ocórrer a Mataró quan la Mireia portava el seu fill a l'escola. Els agents van imposar una sanció de 200 euros a la dona després dir-li que pugés a la vorera i ella s'hi negués. Com defensa ella mateixa, el tram de vorera era massa estret per circular-hi amb el cotxet. Per això ara ha anunciat que recorrerà la multa, que considera injusta i sense motiu real.

Com explica a TV3 Mireia Martínez, la mare sancionada, quan va recollir la multa, al paper ni tan sols hi figurava el fet que ella estigués circulant per la caçada i només l'acusen d'un delicte de desobediència a l'autoritat. «A la multa que he recollit aquest matí no parla que jo estigués circulant pel mig del carrer. Què ha passat? Potser és que la normativa de circulació de la ciutat m'empara?», es pregunta la dona. I és que l'ordenança de circulació de l'Ajuntament de Mataró preveu el supòsit que un adult circuli amb nens i explica que, si no s'hi cap a la vorera, els vianants tenen preferència quan hagin de circular per la calçada. 

Des del consistori només han volgut mencionar que la denúncia no té res a veure amb la circulació de la dona sinó que es tracta de desobediència a l'autoritat, ja que defensen que els agents la van avisar fins a tres vegades. A més, destaquen que els preocupa l'augment d'atropellaments.


Comentaris

envia el comentari