La marxa pagesa causarà diverses afectacions de trànsit a Barcelona

L'arribada dels tractors a la capital catalana serà el pròxim dissabte 28 de gener

La marxa pagesa va començar el passat dijous. | Dani Forcadell

La marxa de tractors que reclama «dignitat» per a la pagesia, i que des d'aquest dijous recorre Catalunya en diverses columnes, arribarà el pròxim dissabte 28 de gener a Barcelona. La participació de centenars de tractors causarà afectacions de trànsit durant el matí i migdia de dissabte. L'acte central d'aquesta protesta tindrà lloc a l'avinguda Maria Cristina, una via que estarà tallada des de les 6.30 hores. Un dels moments més conflictius per a la circulació serà al voltant de les 10.15 hores amb l'entrada de les columnes dels tractors a la ciutat. L'esdeveniment començarà a les 11.30 hores i finalitzarà dues hores després, quan es tornarà a complicar la situació del trànsit en aquesta zona de la ciutat.

  

  

Les columnes de tractors que confluiran a Barcelona tenen tres punts de sortida diferents. El recorregut que seguiran fins a arribar a la capital catalana serà el següent:

Columna de Molins de Rei, amb uns 160 tractors
Punt de trobada amb els Mossos d'Esquadra al carrer de Collblanc amb el carrer de la Riera Blanca. Itinerari d'entrada: c. Collblanc – c. Sants – c. Creu Coberta – pl. Espanya – av. Reina Maria Cristina. Itinerari de sortida: av. Reina M. Cristina – av. Rius i Taulet – Lleida – Tamarit - av. Paral•lel – pl. Espanya – Creu Coberta – c. Sants (en sentit contrari entre Arizala i Riera Blanca) – Riera Blanca – trav. de les Corts – c. Collblanc.

 

Columna de Santa Perpètua, amb uns 70 tractors
Punt de trobada amb els Mossos d'Esquadra a la C-17 amb l'avinguda de. Rasos de Peguera. Itinerari d'entrada: av. Meridiana – c. Aragó – c. Tarragona – pl. Espanya – av. Reina M. Cristina. Itinerari de sortida: av. Rius i Taulet – c. Lleida –Tamarit – c. Entença – Gran Via Corts Catalanes – c. Marina – c. Consell de Cent – av. Meridiana - C-17.

Columna de Badalona, amb uns 90 tractors
Punt de trobada amb els Mossos d'Esquadra a la rambla de Guipúscoa amb el carrer d'Extremadura. Itinerari d'entrada: Rambla Guipúscoa – c. Aragó – c. Tarragona – pl. Espanya – av. Reina M. Cristina. Itinerari de sortida: av. Rius i Taulet – c. Lleida –.c. Tamarit – c. Entença – Gran Via Corts Catalanes – c. Marina – c. Consell de Cent – av. Meridiana – c. Aragó – rambla Guipúscoa.


Comentaris

envia el comentari