ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

La menor desapareguda a Palma de Mallorca estava acompanyada de diversos amics

Hi havia desaparegut el 21 de juny

La germana enganxant cartells Foto: ultimahora.es

La menor de 13 anys desapareguda el 21 de juny a Palma de Mallorca i que va ser trobada aquest dimecres per agents de la Policia Nacional, es va trobar a la plaça Barcelona, ​​amb la mateixa roba del dia de la desaparició, en bon estat de salut i en companyia de diversos amics. Per part dels investigadors, es van fer totes les gestions pertinents per a la localització de la menor, contactant amb amigues, companyes d'institut i amb qualsevol persona que pogués haver tingut contacte amb ella.

Durant la investigació es va procedir a donar batudes per tant per les unitats de paisà com d'uniforme per aquelles zones d'oci en les quals la menor podia trobar-se, sol·licitant al seu torn qualsevol tipus d'informació de la ciutadania que es pogués aportar. Un cop localitzada la menor va ser lliurada a la mare, procedint a la retirada de la denúncia de desaparició.

Per part de la Policia continuen amb les investigacions per a la comprovació del motiu de la desaparició de la menor, així com de les persones amb les que va poder relacionar-se durant la seva absència.


Comentaris

envia el comentari