La millor llista de la compra amb marques blanques

Una llista amb cadascun dels elements més importants de la compra amb les marques blanques dels supermercats

Cada cop arriben més productes de marca blanca, i gairebé totes les cadenes de supermercats disposen de la seva marca blanca, que té un gran avantatge, la relació qualitat/preu, un factor pel qual les cadenes competeixen. Per tal de realitzar una compra econòmica sense perdre gust ni qualitat, hem seleccionat els deu millors productes de diferents cadenes:

1. Llet: Un cartó de llet és imprescindible al carretó de la compra, un producte bàsic en l'alimentació que gràcies a les marques blanques dels supermercats el podem adquirir per un preu més baix. La batalla en l'aspecte del lacti per excel·lència la guanya Hacendado, i és que la marca blanca de Mercadona es col•loca a la segona posició al rànquing elaborat per la OCU, i a més té un preu accessible, de 0,55 euros el litre.

  

2. Pasta: La pasta és un altre element nutricional amb importància, i en aquest cas Alcampo és la primera en els paquets de pasta més consumits. Els paquets de pasta Auchan valen 0,49 euros el paquet de 500 grams, per sis persones. De la mateixa manera, el preu també és dels més baixos. 

  

3. Aigua mineral: Si som d'aquells que consumim aigua embotellada durant tot l'any acaba sent important el preu del litre, i per això alguns es decanten per les marques blanques. La cadena Dia comercialitza l'aigua embotellada provinent de la Font Primavera, situada a San Antonio de Requena, i la ven a 0,21 euros el litre.

  

4. Oli d'oliva: Un dels grans privilegis de la Mediterrània és l'oli, i els immigrants i turistes en són conscients. La coneguda marca andalusa Ybarra és l'encarregada de produir l'oli per la cadena Alipende, que amb la seva marca Ahorramas el ven a 3,25 euros el litre.

5. Sabó: El sabó Carrefour Discount s'ha convertit en un dels protagonistes en el factor, pel seu PH de 5,5, pel preu d'un euro el litre i per l'olor i color suaus, que tenen similitud amb el clàssic sabó de La Toja.

  

6. Arròs: Un altre dels productes bàsics a l'alimentació és l'arròs, el qual és assequible a tot arreu. A Eroski el quilogram, aproximadament per deu racions, només costa 68 cèntims. L'arròs d'Eroski és elaborat per Nuratri.

  

7. Bolquers: La batalla pels bolquers la guanya de nou Mercadona, amb la marca blanca Deliplus, els quals són considerats com una compra mestra per la OCU i valen 16 cèntims la unitat. En dos anys, els pares es poden arribar a estalviar fins a 1.000 euros comprant aquests bolquers.

  

8. Galetes: Per l'hora d'esmorzar o berenar les galetes de Coviran són les preferides, pel seu preu i també per la qualitat, que no té res a envejar a les de més fama.

  

9. Detergent per la roba: Curiosament, els detergents de marca blanca resulten ser els millors del mercat, i en aquest cas Carrefour està al capdavant amb la puntuació més alta segons l'OCU, i amb un dels preus més assequibles, de 7 euros. És eficaç i té una durada de 50 rentades.

10. Pastilles per rentavaixelles: Lidl s'estrena a la llista amb les pastilles All in 1 de la marca W5, que també han estat catalogades com a compra mestra. La relació qualitat/preu de nou ha estat rellevant, ja que cada envàs, que duu 40 dosis, costa 5 euros. En respecte a altres marques de pastilles per rentavaixelles, es poden arribar a estalviar fins a 40 euros. A més de la seva eficàcia, també és respectuosa amb el medi ambient, ja que no conté fosfats ni perfums al·lergògens.


Comentaris

envia el comentari