La model Arantxa del Sol, desolada per la mort del seu pare

La defunció de Juan Luis Maciñeira Palacios, el pare d'Arantxa del Sol, es va produir fa uns dies a l'edat de 71 anys a Madrid i el van traslladar fins a Cangas d'Onís, la ciutat on va néixer

 

Les males notícies arriben sense avisar i la pèrdua d'un pare és d'aquestes que afecten a tothom. Arantxa del Sol compartia un envejable vincle d'amistat amb el seu pare i avui ha volgut fer-li un homenatge amb una foto i un emotiu text a Instagram. «El que donaria per tornar a passejar del teu braç, com en aquest dia, amb el so de les gaites que tant t'agradava...com et trobo a faltar... Un àngel més ha pujat al cel. T'estimo papa».

Segons la revista 'Lecturas' Juan Luis Maciñeira Palacios va morir fa uns dies a l'edat de 71 anys i va ser posteriorment traslladat fins a la seva terra, la ciutat asturiana de Cangas d'Onís on va néixer El marit de la model, Finit de Còrdova, amb qui té dos fills, l'ha estat acompanyant en aquests moments tan durs. La imatge que ha compartit la model és del dia de la seva boda amb el torero, en el moment en què el seu pare la porta cap a l'altar, el dia 21 d'octubre de 2001.