La nova vida dels actors originals del primer Club Super3

El mític programa infantil de TV3 va arrencar el 1991
Els actors originals del Club Super3, 26 anys després de l'estrena | Cedida

L'11 de febrer del 1991 va debutar un dels programes més populars de TV3. Es tracta del Club Super3, un espai infantil que ha arribat fins avui però que ara compta amb actors diferents dels que van començar aleshores. Per aquest motiu, gràcies a 'Formula TV' repassem qui eren aquells membres pioners i què han fet després de deixar aquest mític programa.

—Ramon Peris-March (Petri): Un dels personatges més estimats del programa. Tenia un vestit groc i negre. Deu el seu nom al fet que sempre afegia el prefix 'petri' a qualsevol paraula que deia, sent especialment recordat el «petrifax» que portava a la panxa per repartir els missatges dels súpers. A més, era l'encarregat de lluitar contra el Megazero. Ramon Peris-March va interpretar el personatge fins al 2001, moment en què va abandonar el personatge perquè va ser pare, tot i que posteriorment va seguir col·laborant amb el programa fent altres tasques.

 

—Montse Puga (Noti): Vestida de vermell, tenia el poder de generar imatges amb la seva roba i el seu cos, i la seva funció era fer reportatges interactius. Montse Puga va formar part del programa entre el 1991 i el 2000, i posteriorment ha fet tasques de doblatge en sèries com 'One Piece' i també fent d'actriu a ficcions com 'El cor de la ciutat' i 'Hospital Central'. A més, va fundar la productora N54 Produccions, que s'encarrega de gestionar el Sant Andreu Teatre.

—Victòria Pagès (Nets): Encarregada de fabricar els carnets i de llegir totes les cartes que enviaven els súpers. Victòria Pagès seria substituïda posteriorment per Irene Belza i és la que segurament ha tingut una trajectòria més mediàtica, participant en diverses obres de teatre, pel·lícules i sèries de televisió com 'El cor de la ciutat', 'Ventdelplà' i 'Merlí'.

 

—Anna Casas (Ruïnosa): La gran antagonista juntament amb el Megazero. La seva missió era fer la vida impossible als protagonistes i, malgrat interpretar un paper malèvol, va gaudir d'una gran popularitat. Anna Casas va ser la Ruïnosa entre el 1996 i el 2006, i posteriorment ha participat en pel·lícules i sèries com 'Hospital Central', 'La Riera' i 'Vis a Vis'.

 

—Víctor Álvaro (Lèmak): De la segona generació del programa, era reporter i va substituir la Nets com a encarregat de llegir els missatges. Anteriorment, Víctor Álvaro havia participat a 'Plats bruts' i posteriorment ha aparegut en pel·lícules i sèries com 'Pelotas' i 'La Riera'.

 

—Bibiana Guzmán (Bibiana): Entre la Nets i el Lèmak també hi va haver la Bibiana, que va heretar les funcions de la seva antecessora. Va formar part del programa fins al 2006, quan va ser substituïda per Agnès Busquets. Anteriorment va participar 'Plats bruts' i actualment forma part del programa 'Tips' de la 2.

 

—Joan Dausà (Petri Krust): Va ser el substitut del Petri, modernitzant el personatge i canviant sovint de 'look'. Va néixer després de la derrota del Petri contra el Megazero, i deu el seu nom al Krustimàtic que portava, d'on sortien diversos objectes. Joan Dausà és actualment reconegut per la seva faceta musical, tot i que també ha seguit fent d'actor en sèries com 'Nit i dia', 'Porca misèria' i 'El cor de la ciutat'.

 

—Jordi Padrosa (Jordi): Va aparèixer el 1999 i va presentar el programa juntament amb la Bibiana, tot i que la seva aparició va ser breu i al cap d'uns mesos va marxar. Posteriorment ha participat en diverses sèries com 'Cuéntame', 'Hospital Central' i 'Ventdelplà'.