La nova vida dels fills de Sara Montiel després de vendre la seva herència

Els dos germans viuen de les rendes d'algunes propietats de la seva mare

Zeus i Thais durant l'enterro de la seva mare Sara Montiel | EFE

Els fills de Sara Montiel, Thais i José Zeus Tous Abad van signar la venda de la mansió de la seva mare a Madrid, més concretament al carrer Nuñez de Balboa, el 29 de març de 2016. D'aquesta venda van treure gairebé tres milions d'euros que al costat de la venda d'una altra propietat en una serra els ha permès fer el pas definitiu per independitzar-se. Ara, els dos germans viuen en dos immobles de 40 metres amb plaça de garatge al cor del barri de Malasaña que també formen part de l'herència de la seva mare.

Després de la mort de Sara Montiel, el seu fill Zeus va treure un disc però no va aconseguir l'èxit que esperava. De forma paral·lela ha estat cursant estudis de turisme. Per la seva banda, Thais, va acabar la carrera de Dret, però no ha estat fins avui que s'ha incorporat al mercat laboral. En els últims anys, Thais hauria sofert una depressió per la qual va estar reclosa al domicili familiar. També va patir una malaltia que li va suposar estar una llarga temporada de baixa. Actualment es dedica a administrar el patrimoni familiar.

A més de les propietats, l'herència que Sara va deixar als seus fills també comptava amb una gran fortuna en quadres i joies. Segons la revista Vanitatis, els dos germans es van quedar amb alguna peça de record i la resta ho van vendre a la joieria Molina Cuevas. Actualment, els fills de Sara Montiel mantenen les dues societats amb les quals la seva mare operava: Elpi SA i Linx SA, ambdues en números vermells. Així doncs, els dos germans poden portar una vida sense excessos que els permet viure de les rendes.


Comentaris

envia el comentari