IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La nova vida d'Óscar Lozano, després de deixar el món de la fama

Va ser conegut per ser exnòvi de Belén Esteban, entre altres famoses, però ara feia temps que no s'ha tornat a saber res d'ell

Óscar Lozano, exnòvi de Belén Esteban | Cedida
 

El món del cor és molt inestable. Mentre alguns 'celebrities' segueixen estant a l'ordre del dia, després de molts anys d'haver saltat a la fama, uns altres no han tingut la mateixa sort i actualment ningú sap que sa n'ha fet d'ells. És el cas d'Óscar Lozano, un personatge que va tenir una època molt mediàtica, però del que no hem tornat a saber res d'ell des de fa anys. Es va donar a conèixer per ser un ex xicot de Belén Esteban, amb qui va mantenir una relació sentimental durant dos anys, però què fa ara? Aquí revelem el misteri i expliquem a què es dedica actualment Lozano. 

Óscar Lozano també va fer parlar després que sortís a la llum que havia tingut romanços amb altres famoses, com Ana Obregón. Després que es fes famós, l'hem vist en espais televisius com 'Donde estás corazón?' o 'Esta cocina es un infierno', programa en què va participar al costat de Bàrbara Rei. Ara, tal com recull 'cotilleo.es', Óscar Lozano es dedica a dirigir algunes de les festes més importants de Madrid, d'acord amb la seva afició a la nit madrilenya.


Comentaris

envia el comentari