La pàgina ‘Forocoches’ filtra el número de telèfon de Leticia Sabater

Sabater es planteja interposar una denúncia
Imatge de Leticia Sabater. | Cedida

 

Durant la matinada d'aquest dijous 17 d'agost, una nova filtració ha sacsejat les xarxes socials sense deixar ningú indiferent. Si fa menys d'un dia es va filtrar a HBO l'últim capítol de 'Joc de Trons', ara ha estat el número privat de Leticia Sabater. Aquesta vegada, la filtració s'ha fet des de la popular pàgina web de 'Forocoches' on es van publicar els nou números que formen part del telèfon de la concursant de l'última edició de 'Supervivientes', tal com explica 'Formula TV'.

 

En una conversa per al mateix mitjà de comunicació, la intèrpret ha assegurat que «porto rebent trucades i WhatsApp sense parar des d'ahir a la nit: obscens, escandalosos ...». Sabater ha confessat que «M'ha arribat de tot, des de coses boniques a gent que m'ensenyava el cul. He hagut de bloquejar el número i canviar la configuració de privacitat perquè si no, no em deixen viure».

Després d'això, Leticia es planteja denunciar 'Forocoches', tal com ha assegurat ella mateixa: «M'estic plantejant denunciar al denominat Strink i a la pàgina de 'Forocoches', perquè em sembla que han abusat del meu número privat, causant-me moltes molèsties». Finalment, la cantant ha reconegut que «afortunadament no he rebut molts insults. Els missatges són majoritàriament obscens, de sexe o crítiques dels meus ulls».