IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La parella de Pablo Ráez penja un missatge a les xarxes socials demanant intimitat

La jove ha assegurat que tot està bé

Andrea Rodríguez, la parella de Pablo Ráez, ha penjat un missatge en el seu compte d’Instagram per informar a tots els seguidors de Pablo que el jove necessita intimitat. En el missatge també explica que el jove es troba bé però que l'únic que pot parlar sobre el seu estat és el mateix Pablo. Concretament, aquest ha estat el missatge que ha publicat al seu compte: «Calma, sisplau. El Pablo ara necessita intimitat, així ho vol i és respectable. Com que ell ha publicat el seu procés ningú més tret d'ell en pot parlar. Tot està en ordre. És l'única cosa que puc dir. Ara necessitem intimitat. Agraïm el vostre suport profundament».

Missatge d'Andrea parlant sobre l'estat de Pablo Ráez | Instagram

Cal destacar que, en els comentaris d'una fotografia, la jove ha publicat un missatge molt semblant, però on ha remarcat que la gent tingui una mica de paciència i calma a l'hora de saber l'estat de la seva parella perquè Pablo és l'únic que pot parlar clarament sobre el que li està passant. Andrea també ha recordat que encara que la gent tingui moltes ganes d'ajudar-lo, Pablo no és una persona famosa i, per tant, ara necessita intimitat. Així ha estat el seu altre missatge: «Pablo no és famós, és una persona normal que ha publicat el seu procés a les xarxes com tots fem. Ara mateix vol viure en intimitat. Tot està bé. Ningú més tret d'ell pot publicar en el seu nom. Paciència i calma, sisplau. No perdeu el respecte. Us agraïm profundament el vostre afecte profundament».

Ráez porta un mes sense fer cap publicació en cap xarxa social. En la seva última publicació, va explicar que li estan estudiant una dada que es diu 'quimerisme' i que serveix per mesurar el percentatge de cèl·lules bones o dolentes que té al cos. Fins al moment, seguia tenint anèmia i les plaquetes i defenses molt baixes.


Comentaris

envia el comentari