La policia alerta d'una nova moda a Facebook però per aquesta mare ja és massa tard

La mare té fotografies a tots els llocs

La mare havia penjat moltes fotografies de la seva filla a Facebook. Foto: Cedida.

Una mare va voler participar en l'anomenat «Repte de la Maternitat», on les mares pengen orgulloses imatges dels seus fills a la xarxa social de Facebook i va penjar una fotografia de la seva filla en tratge de bany. Les conseqüències es podrien haver evitat si la mare hagués fet cas a les conegudes advertències de la policia. Però per aquesta mare, les advertències van arribar massa tard, ja que la policia va trobar la fotografia de la seva filla en una pàgina de pornografia infantil. Sembla que hi ha persones que es dediquen a rastrejar les xarxes socials amb l'únic propòsit de col·leccionar fotos de nens per fer negoci amb elles. Aquesta mare li va posar molt fàcil als criminals, ja que les fotos de la seva filla estaven a Facebook a disposició de tothom. Per aquest motiu, la policia recomana als pares no publicar fotografies dels seus fills a les xarxes socials i nolocreo ens porta quatre raons de pes que els pares haurien de tenir en compte.

1. Les fotos dels nens acaben directament en mans de pederastes, ja que persones que no coneixes poden accedir a les teves fotos i investigar on viu el nen i la família.

  

2. Les fotos de nens són un mal exemple en termes de protecció de dades, ja que són els mateixos pares el que permeten que la seva privacitat sigui exposada a Internet.

3. Les fotos també faciliten el robatori d'identitat per part de desconeguts que falsifiquen perfils d'usuaris.

  

4. Les fotos dels nens poden provocar assetjament escolar, ja que encara que pels pares puguin semblar adorables, anys després aquestes imatges poden portar problemes quan són més adolescents.


Comentaris

envia el comentari