La policia busca una professora que es va quedar embarassada d'un alumne de 13 anys

La mestra va confirmar la relació, però assegura que era consentida

Una imatge de la mestra. Foto: cedida.

 

La policia americana ha emès una ordre de detenció per trobar Alexandria Vera, una professora d'Aldine, a Houston, que va mantenir relacions sexuals amb un estudiant d'uns 13 anys. De fet, la professora es va quedar embarassada de l'alumne de vuitè i és per aquest motiu que la policia la vol detenir.

Un professor d'anglès de l'escola ha admès la relació entre professora i alumna el setembre de 2015, de manera que l'estudiant era menor de 14 anys en el moment dels fets i és per tant, un delicte als Estats Units. Segons expliquen els mitjans locals, l'alumne va començar a parlar amb la mestra per Instagram i, amb l'excusa de no haver assistit un dia a classe, li va demanar el telèfon. Dies després, els dos van quedar, mantenint relacions sexuals en diverses ocasions.

La professora assegura que la família de l'alumne estava d'acord amb la relació i que permetien que es veiessin i fins i tot «passés alguna nit» a casa seva. És més, afirma que quan es va quedar embarassada, la van felicitar i van mostrar el seu suport. Ara bé, un cop emesa l'ordre de detenció, la professora s'ha esfumat i la policia ha estat incapaç de trobar-la.


Comentaris

envia el comentari