IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La presentadora de Sálvame vol evitar la publicació de les seves vacances

Carlota Corredera va ser a Tenerife amb la seva filla

Imatge de Carlota Corredera, presentadora de Sálvame. Foto: segnorasque.com

Ser un personatge mediàtic no sempre és fàcil. Això és el que deu pensar Carlota Corredera, la presentadora de Sálvame, que no ha pogut estar tranquil·la ni durant les seves vacances a Tenerife. Segons explica segnorasque.com, uns paparazzis li van fer fotografies a ella i a la seva filla d’un any mentre eren a la piscina de l’hotel. La periodista no vol que les imatges surtin a la llum i Pop Management, l’agència que la representa, ja ha començat a treballar perquè així sigui. Aquest és el correu electrònic que han enviat a les agències perquè no s’atreveixin a fer-ho:

Carlota Corredera no ha donat cap consentiment perquè se li realitzessin aquestes fotografies sinó que precisament s'ha preocupat en tot moment de buscar la intimitat de les zones privades de l'hotel per poder gaudir del sol al costat de la seva filla. Davant aquesta circumstància i tenint en compte que la naturalesa i origen de les imatges és il·lícita, em veig en l'obligació de transmetre'ls diversos assumptes: que les instantànies han estat preses subrepticiament en lloc privat, sense el coneixement de la protagonista de les mateixes i acompanyada d'un menor de prou feines 1 any d'edat; que els fets suposen una intromissió en la seva imatge i vulneren greument el seu dret a la intimitat i familiar; i que, com bé saben, el Tribunal Suprem s'ha mostrat taxatiu davant casos similars i, per segur, es mostraria igualment taxatiu en el cas que aquestes imatges veiessin la llum en una publicació i ens veiéssim obligats a acudir als tribunals per sol·licitar la restitució del dany causat.

Si les instantànies arribessin a veure la llum, s'interposaran totes les mesures que ofereixi la llei per protegir el dret a la intimitat de Carlota. Aquests avisos van dirigits tant a l'agència de fotògrafs que pretengui comercialitzar les imatges com a la publicació o mitjà de comunicació que les pretengués fer públiques.

No sabem què faran les agències i mitjans de comunicació, però segur que després de llegir el text s’ho pensaran dues vegades abans de publicar les fotografies


Comentaris

envia el comentari