IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La primera escola de dansa aèria d'Espanya és a Barcelona

Onair és la primera escola de dansa aèria i, en tres anys, ha multiplicat per deu els seus alumnes

Onair és un gimnàs pels adeptes al món del circ | Onair

Situada en un edifici de vuit plantes l'escola Onair compta amb tot el material necessari per a que, els aficionats al món del circ, puguin fer realitat els seus somnis. Equipada amb trapezis, cércols o pole dance, el que més crida l'atenció són les teles de més de deu metres que penjen des del sostre per permetre, a tot aquell que vulgui, tocar sostre de veritat. I es que en aquest gimnàs circense et prometren aprendre a volar gràcies a aquestes teles i aseguren que en només tres díes ja pujaràs fins als tres metres. 

L'edifici compta amb teles de més de deu metres d'alçada | Onair

 

En tres anys de vida, Onair, ha multiplicat per 10 el nombre d’alumnes: va començar el 2014 amb 30 i ara en té 300. Entre aquests adeptes al circ, 160 tenen de 4 a 15 anys. A més poden presumir d'haver estat els qui van preparar a Ruth Lorenzo pel número aeri de Pink per a Tu cara me suena. Jorge Alcover, el director d'aquesta escola, tal i com publica El Periódico, asegura: «Els programes de televisió han fet que el circ remunti».

Alcover fa sis anys que es va enamorar d'aquest tipus d'exercici i explica que va començar a ballar amb teles als 21 anys. Ara en fa sis que dona classes aèries i asegura que va obrir aquest gimnàs, situat al Poblenou, perquè la dansa vertical no existia a Espanya i no hi havia cap lloc on practicar-la. A més, asegura que és un exercici molt divertit i que, mai millor dit, les hores passen volant. 


Comentaris

envia el comentari