La propietat que Paz Padilla té a Girona costa 3.000 euros per setmana

La presentadora de televisió va adquirir la masia just després de divorciar-se del pare de la seva filla

La presentadora de televisió Paz Padilla. | Cedida

L'actriu i presentadora de televisió Paz Padilla és una de les persones més riques de l'Estat. La seva fama —i els seus diners— es deu a interpretacions del personatges, com el de la Chusa a la sèrie televisiva de 'La que se avecina', o de fer de presentadora de programes amb un índex d'audiència molt alt, com és el cas de 'Sálvame'. L'actriu té un gran «imperi» de propietats. Un exemple és la mansió de Villaviciosa de Odón, a Madrid, amb més de 1.800 metres quadrats, on la famosa resideix durant l'any amb la seva filla, Ana Ferrer. La presentadora, però, encara té una altra propietat molt valuosa a Girona, tal com apunta 'Bekia'.

Es tracta de la casa rural Can Miquelet situada a l'Empordà, a Vilademuls. L'actriu va adquirir aquesta casa el 2003, quan es va separar d'Albert Ferrer, i des de llavors paga un lloguer de 3.000 euros per setmana per poder-la mantenir. L'immoble va ser construït l'any 1700 i ocupa un espai de més de quatre hectàrees envoltat d'un espai natural.

Una de les sales de la masia Can Miquelet. | Cedida
Un dels dormitoris de la masia Can Miquelet. | Cedida

 

La masia, que és de grans dimensions i està construïda sobre la base de dos edificis, té capacitat per a catorze persones, amb un total de cinc dormitoris. La decoració rústica, a partir de materials com la pedra i la fusta, li dona un to medieval i relaxant amb xemeneies en diferents sales i diversos mobles 'vintage'. A més, la propietat també compta amb una piscina per a l'estiu i una zona chill-out.

La piscina de la masia Can Miquelet. | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari