'La que se avecina' aprofita el seu desè aniversari per rendir un bonic homenatge als actors morts

En el vídeo es poden veure imagenes de Mariví Bilbao, Emma Penella, Manuel Andrés i Amparo Valle

‘La que se avecina’, programa insígnia de Telecinco, celebra els deu anys que està en antena. Per aquest motiu els directors de la famosa comunitat de veïns han decidit crear un emotiu vídeo amb imatges dels quatre actors que van formar part de la sèrie però que ja han mort. Així doncs, a l'enregistrament es poden veure escenes de Mariví Bilbao, Emma Penella, Manuel Andrés i Amparo Valle, més coneguts com la veïna tafanera, els sogres pesats i la mare que reparteix clatellots.

A més, coincidint amb aquesta celebració, Telecinco ha fet un curtmetratge especial de l'exitosa comèdia en el qual apareixien tots els personatges reunits al famós portal per la convocatòria d'una reunió urgent i en un moment donat apareixia l'equip tècnic de la sèrie, que habitualment es troba darrere les càmeres, baixant les escales mentre cantaven la cançó d'aniversari.

'La que se avecina' va oferir un avanç dels millors quinze minuts que han d'arribar en aquesta desena temporada: nou president, més cameos, nou conserge, el Recio se'n va de casa o com les Morcillo li faran la vida impossible a Berta. En aquesta espècie de tràiler també es pot veure per primera vegada els nous personatges per a la desena temporada, com Marta Torné, Pablo Carbonell i Lolita, entre altres.


Comentaris

envia el comentari