La reacció dels coneguts del caçador que va matar dos agents rurals a Lleida

Els seus amics el defineixen com «una bellíssima persona», que portava «la caça a les venes» i no entenen què va poder passar per la seva ment

Ismael Rodríguez Clemente, en una foto del seu compte de Facebook | Facebook

El caçador que va matar dos agents rurals a Lleida el passat dissabte 21 de gener és de Vacarisses, municipi del Vallès Occidental. Quan els veïns del poble es van assabentar del que havia passat no s'ho podien creure. Els coneguts d'Ismael Rodríguez Clemente van passar el dia esperant la confirmació dels fets. Aquella mateixa nit, en un dels bars de la localitat, la història estava en boca de tots, no donaven crèdit al succés. «Portava la caça a les venes», asseguraven de l'home que alguna vegada havia anat a prendre alguna cosa per la zona, i que ha assegurat: «No sé per què vaig disparar.»

Segons informa El Periódico, un altre caçador amb el qual solia anar a la muntanya, commocionat, el defineix com «una bellíssima persona» i assegura que és un home sa, que no beu ni fuma i estima tant la caça major com la menor. Precisament, l'única terrible explicació que pot arribar a plantejar-se és que Ismael, que tenia doble permís de fusell i escopeta (aquest últim el tenia caducat), perdés els nervis quan els agents li van demanar els papers o tractessin de confiscar-li l'arma. El seu company va recomanar-li esperar a renovar la llicència però a Ismael el van poder més les ganes de sortir a menjar-se la muntanya que la prudència.


El caçador afirma que el seu company no era inestable ni estava deprimit. Explica que la setmana passada van compartir una gran jornada de caça, com tantes, on descobrien noves zones poc transitades per altres caçadors. Segons el company, el caçador tenia parella i feia més d'un any que treballava com a soldador a una empresa de la zona. Res li feia pensar que tingués problemes.

En les imatges que Ismael Rodríguez penjava al seu compte de Facebook mostra les seves passions: la caça; les motos, amb les quals se li veu córrer en circuits; i la seva família. A la foto del seu perfil apareix orgullós amb la seva escopeta, el seu gos i les peces que havia caçat aquell dia, el novembre passat. Una afició que ara ha posat fi a dues vides.

Ismael Rodriguez Clemente, en una foto del seu compte de Facebook | Facebook

 


Comentaris

envia el comentari