La reacció d'un nen de tres anys quan li diuen que ha estat adoptat

La cara de felicitat de Michael Brown parlava per si mateixa | Les fotos han estat compartides per més de 50.000 persones

La cara de Michael ho diu tot. | Twitter

El millor regal de Nadal. Michel Brown, un nen de 3 anys, que va estar-se en una llar d'acolliment durant 832 dies, ha trobat finalment a la seva família per sempre. El dia en què va ser adoptat, la cara de felicitat de Michael Brown parlava per si mateixa.

Els Montgomery eren la seva tercera família d'acollida, encara que el pla original per a Michael era trobar a la seva mare biològica. «Després que els drets de la seva mare van ser suspesos, vaig saber que seria fill nostre per sempre», explica Tara Montgomery, la ja mare del petit en una entrevista al The Huffington Post.

Tara explica que en un primer moment no tenia pensat adoptar-lo definitivament, però quan el va conèixer, els seus plans van canviar. «Com a mare soltera, no tenia intenció d'adoptar, només volia ajudar-lo a trobar a la seva mare biològica», assegura. «Vaig sentir com si formés part de la nostra família des del principi», ha reconegut. La filla de Montgomery, Dae Brown, ha publicat les fotografies del petit a Twitter i han estat compartides més de 50.000 vegades.


Comentaris

envia el comentari