La reacció d'un pare en veure a la seva filla amb un noi nu

El propi pare explica com el noi va aconseguir fer-se un lloc en la família

La reacció d'un pare en veure a la seva filla amb un noi nu | Rolloid

La web de Reddit va publicar fa ja algun temps una curiosa història que ha captat l'atenció d'infinitat d'usuaris en xarxes socials. Un pare d'origen rus va trobar a la seva filla de disset anys en el sofà amb un noi nu. La reacció del pare està lluny de ser la que un imagina. Recollim diversos fragments que relata el propi pare.

«Després de vestir-se amb la seva roba, que estava al costat de la taula, es va asseure. 

– Amic meu, et vaig a preguntar alguna cosa, i la resposta que donis serà molt important… per a tu…– en aquest moment podia veure com li queien les gotes de suor pel front – T'agraden els gats?

No obstant això, clarament es tractava d'una pregunta amb parany. Mentre va estar pensant la resposta, es podia veure que el noi era bastant simpàtic, no havia tingut educació, però no era ximple. Encara que hi havia alguna cosa una mica estranya en ell. La meva filla m'assegurava que era un noi molt agradable i atent amb ella, que el coneixia des de feia dos mesos, i ell venia cada dia, encara que mai es va quedar per la nit.

Ella em va explicar que no tenia família, no tenia educació, ni un treball estable. No obstant això, ella li adorava, i ell a ella. Qui era jo per tractar d'impedir que pogués aprendre dels seus propis errors? Després de vuit mesos el meu fill va venir a mi per parlar-me sobre el noi. Resulta que s'havia assabentat que era un sense sostre. El seu pare era un maltractador, i s'havia suïcidat. I la seva mare, una prostituta addicta al crack va fer el mateix tres setmanes després. Vivien en un remolc llogat (sí, dins del remolc d'un camió). I havia de reconèixer el que ja era evident. Havia aconseguit fer-se el seu lloc entre nosaltres. Moltes vegades, quan no ve a casa perquè té algun treball, el trobem molt a faltar.

Això va succeïr l'any 2000, ara, 15 anys més tard, la meva filla i ell, a qui ara considero com un altre fill més, tenen un negoci que ha anat molt bé. A més ens han donat tres preciosos néts, dos d'elles bessons, i una petita nen.»

La reacció d'un pare en veure a la seva filla amb un noi nu | Rolloid
 

La història no resulta tan macabra com la majoria imagina, i ens trobem amb la conducta exemplar d'un pare que no es deixa portar pels impulsos d'aquest primer i tibant moment. Quelcom realment encomiable.

La reacció d'un pare en veure a la seva filla amb un noi nu | Rolloid


Comentaris

envia el comentari