IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La reina Letícia s'augmenta els pòmuls

Així ho afirmen dos metges a 'El Español'

Letícia s'ha augmentat els pòmuls | Cedida

Dos metges han assegurat en declaracions a El Español que Letícia Ortiz s'ha augmentat els pòmuls. De fet, comparant una foto del lliurament de premis al qual va assistir aquest dilluns amb un foto del novembre passat es pot comprovar com efectivament els pòmuls semblen més grans. «S'ha realitzat un tractament de farciment amb àcid hialurònic als pòmuls, aproximadament 1,5 centímetres, amb la finalitat de realçar-los, a més de remarcar i redefinir el contorn facial», explica el doctor Miguel de la Peña, director de les clíniques Diego de León de Madrid.

De similar opinió és el doctor Moisés Amselem, de la clínica de bellesa que porta el seu nom. «Si comparem la seva imatge amb fotos anteriors és clar que hi ha un augment de pòmuls, probablement a causa de l'augment amb àcid hialurònic i estimuladors de col·lagen», diu. Aquest tipus de tractaments de farciment de pòmuls, als quals tots dos metges asseguren que s'ha sotmès Letícia, tenen un cost de 300 euros, mentre que el preu de la injecció de botox és de 150 per zona. Segons el doctor de la Peña, la primesa de Letícia és la culpable que la seva cara i els seus pòmuls decaiguin.

«Necessita emplenar-los amb àcid hialurònic per aconseguir un efecte rejovenidor i un aspecte més saludable, una cosa que haurà de repetir cada sis mesos. El resultat és més atractiu i dóna la sensació d'una pell més llisa. Aquest efecte es potencia a més amb un tractament posterior de mesoterapia facial amb vitamines per hidratar i il·luminar la pell», assegura. La reina no només s'hauria sotmès a aquests tractaments, si s'ha de jutjar per les paraules del doctor de la Peña, sinó que ho hauria complementat «amb el del botox a la resta de la cara per eliminar les arrugues tant al front com a la zona de les potes de gall». El botox seria precisament el que hauria fet més visible el canvi en el rostre de la regna consort, segons el doctor Amselem. «En aplicar-ho al terç superior de la cara (concretament a les potes de gall) i frenar el múscul orbicular una mica més a baix del que li convé, li fa aquest efecte de pòmul exacerbat que alguns anomenen efecte Netol», conclou.

Letícia Ortiz, en un acte el novembre passat | Cedida

Comentaris

envia el comentari