IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

La Reina Letizia indignada amb els costums de Juan Carlos I

La dona de Felipe VI ha decidit prescindir d'un dels privilegis dels que gaudia el seu sogre

La Reina Letizia s'ha negat a tornar a Baqueira Beret  | Cedida

Després d'iniciar-se al 2004 en el costum real d'anar a esquiar anualment a Baquèira Beret, la Reina Letizia va repetir un any després però des d'aquestes jornades de 2005 no ha tornat. I és que sembla que l'actual reina no vol seguir amb la tradició imposada pel rei emèrit Juan Carlos I. Malgrat que en un primer moment la premsa va rumorejar que l'absència de Donya Letizia mostrava poc interès per part de la dona de Felipe VI per un dels esports preferits del Rei, sembla que la seva absència a Baqueira es devia a motius morals més que esportius.

Malgrat no seguir amb la tradició del seu sogre, Letizia no dubta en gaudir de la neu.| Cedida

 

Com informa La otra Crónica, Letizia no se sentia còmoda fent servir la luxosa casa que els Borbó tenen a la seva disposició a La Pleta, la urbanització més exclusiva de la zona. Malgrat no ser seu, els reis tenen aquest xalet disponible durant tot l'any. Segons fonts de la Casa Real: «Donya Letizia no va a tornar a Baquèira, perquè fer-ho suposa fer ús d'un privilegi que té per la seva condició de reis i aquest no és l'estil de Felipe VI». Malgrat això la família seguirà acudint a diferents pistes per gaudir d'aquest esport. Des de l'estrena de la Princesa d'Astúries a la neu amb prou feines cinc anys, els viatges al extranjer per gaudir de diferents pistes d'esquí han estat continus. El 2012 van estar en l'estació canadenca de Whistler i a la Setmana Santa de 2014 van estar en Couchervel, una estació d'esquí als Alps francesos situada a una hora de Ginebra, Suïssa. 

 
 

 

Els Reis van acudir al costat de les seves filles a l'estació d'esquí d'Astún| cedida

 

A més, el passat 4 de febrer els actuals reis, acompanyats de les seves filles, van aparèixer per sorpresa a l'estació d'esquí d'Astún per passar un dia a la neu. Segons ha explicat un responsable de seguretat: «Els seus escortes van arribar diversos dies abans, imaginem que per controlar la seguretat. La família va reservar la suite, que és una habitació de dues estades i un saló que val 300 euros la nit, ho van pagar tot ells». A l'hotel, que ha obert fa tan sols quatre mesos, la visita s'ha qualificat com «el millor que ens podia passar» i han assegurat que, encara que els van avisar amb poca antelació, no van generar cap inconvenient. La família va rebre als mitjans a primera hora del matí per a les fotos de posat i es van quedar esquiant fins que va tancar l'estació.


Comentaris

envia el comentari