La reina Letizia sorprèn a Oviedo però no evita algunes crítiques

Va assistir al costat del rei Felip VI al concert previ als premis Príncep d'Astúries

Els reis, al concert tal com van assistir. | Informalia
 

La reina Letizia, la seva silueta física i la seva manera de vestir han provocat, al llarg dels últims anys, moltes crítiques: s'ha parlat de la seva primesa i, en ocasions, s'ha criticat la seva indumentària. Però aquest dijous, la monarca espanyola va sorprendre a Oviedo, al concert previ al lliurament dels Premis Príncep d'Astúries als quals va assistir amb el seu marit, el rei Felip VI.

Amb un vestit de tirants i un notable escot, Letizia i la seva figura van impactar a l'auditori asturià, on també hi havia  el president d'Astúries i de la gestora del PSOE, Javier Fernández. El seu vestit negre de Felipe Varela va impressionar després de les crítiques que li havien atribuït en lluir, en la gala dels premis Planeta, els seus braços, que per a alguns estilistes estan «massa musculats».

Però la reina no es va estalviar cap crítica per ensenyar massa. Segons recull Informalia, alguna dona de l'alta societat asturiana, present a l'auditori, es va preguntar si el seu vestit no era «més típic de Jennifer López» que d'una reina.

La imatge del vestit de la reina | Informalia
 


Comentaris

envia el comentari