La reina Sofia va rebre tractament psicològic per superar les aventures del rei Joan Carles

Sofia esperava un gest de lleialtat per part del rei després de tot el que ha passat
La reina Sofia està passant pel seu pitjor moment. | GTRES

 

La reina Sofia travessa un dels seus pitjors moments. En els últims mesos, només es parla de les aventures de l'home amb qui es va casar. Malgrat que en públic es mostra ferma i aguanta el tipus, en privat s'esfondra amb molta facilitat. Sens dubte, la seva mala sort va començar el dia que es va casar amb Joan Carles. Durant els anys en què ell va estar al costat de Franco com a príncep d'Espanya, el matrimoni va funcionar sense cap problema perquè la reina va aconseguir dominar els impulsos del rei perquè sabia que un pas en fals podia deixar-lo fora de la successió.

No obstant això, tot va canviar quan va morir el dictador. Des de llavors, Sofia ho ha suportat tot, segons explica ‘ESdiario’. Un cop va donar a llum al seu fill, la parella va passar a dormir en habitacions separades. Malgrat que existia un pacte no escrit amb la premsa per evitar que s'escampessin en les aventures del monarca, en veu baixa corria la llegenda dels excessos extramatrimonials del rei, fet que li va fer mal a la reina i per la qual cosa va haver de rebre tractament psicològic, tal com va revelar Antonio Bouza, amic del monarca, en la promoció del seu llibre 'El rey y yo'.

 

La reina se sent totalment decebuda després d'escoltar els enregistraments on el rei parla de Marta Gayá. Sofia esperava algun gest per part del seu marit després de tot. Un detall on el rei hagués de reconèixer el seu lloc i el paper tan important que ha exercit en la seva vida. Sofia sap que, a més de reina, és la mare dels seus fills. No obstant això, Joan Carles l'ha deixat completament desprotegida i abandonada. Queda clar que si Sofia pogués tornar enrere, tornaria a l'Índia amb els seus fills, com va fer quan va descobrir que el seu marit l'enganyava. Allí va buscar refugi al costat de la seva mare i la seva germana per superar el desengany.