ÚLTIMA HORA

💉 Pfizer endarrereix entre tres i quatre setmanes l'entrega de vacunes a la Unió Europea

La relació de Leo Messi i Antonella Roccuzzo en 10 imatges

La parella, ara matrimoni, es coneixen des que tenen 8 anys i, tot i que s'han separat més d'un cop pels estudis i el futbol, el destí els ha tornat a unir

Messi i Antonella eren amics des de ben petits. | Cedida

Antonella Roccuzzo i Leo Messi ja són un matrimoni. Després de tota una vida junts, els dos joves han decidit fer el pas i casar-se. L'argentina fa poc que és un dels objectius dels paparazzis i un gran punt d'interès de la premsa. De fet, tot i que les parelles d'alguns futbolistes han demostrat estar una mica fora de la fama, aquest cas és una gran excepció. La gran bellesa d'Antonella l'ha fet protagonista de moltes imatges recents. Així mateix, 'ocio.net' recull 10 fotografies per descobrir que s'amaga rere aquesta relació que està en boca de tothom.

  

Roccuzzo era la filla d'uns propietaris d'una cadena de supermercats de Rosario, a Argentina, quan va conèixer a Messi a l'edat de 8 anys. El jugador del FC Barcelona tenia un company de futbol que era cosí d'Antonella. A partir d'aquest moment començaria una gran història d'amor. La jove era una bona estudiant, de fet va començar a estudiar Odontologia, però es va adonar que no era la seva vocació. Les seves germanes van continuar amb els seus estudis: una és advocada i l'altra metgessa. Després d'un temps separats, el futbolista i Antonella es van retrobar. Era el seu destí. Malauradament, una amiga de Roccuzzo va morir en un accident de cotxe, i Messi quan es va assabentar no va dubtar en estar amb ella durant la pèrdua. Els rumors es van fer realitat l'any 2010. L'argentina parlava d'una forma diferent del seu actual marit. Les seves amigues sospitaven que hi havia alguna mena de relació entre ells i ella no va poder continuar dissimulant-ho. Cal recordar que durant aquestes dates la carrera futbolística de Messi estava en el seu apogeu.

Així mateix, la jove va decidir traslladar-se a Espanya per viure amb ell durant el Mundial de Sud-àfrica del 2010. A poc a poc, Antonella va anar guanyant fama fins a ser un dels grans objectius de les càmeres, doncs ara els paparazzis es barallen per aconseguir una exclusiva a la platja o d'un passeig del matrimoni. Les seves vacances solen ser un dels esdeveniments més fàcils per fotografiar-los, tal com es pot veure en les imatges fent surf o nedant amb dofins. Messi, sens dubte, és un dels millors jugadors de la història del futbol, i ha guanyat des de Lligues fins a Copes deixant-se la pell al terreny. Per la seva banda, Roccuzzo s'ha deixat veure en moltes ocasions animant a l'argentí i el seu equip.

La parella va començar a sortir durant el 2010, quan la carrera futbolística de l'argentí va esclatar. | Cedida

 

Actualment, la parella es deixa veure amb els seus fills a Instagram. L'any 2012 va néixer Thiago, el fill gran del matrimoni conegut mundialment per les seves aparicions en celebracions de finals. Tres anys després, l'any 2015, va arribar Mateo. Finalment, un dels moments més importants de la història d'Antonella va ser durant la gala d'entrega de la Pilota d'Or 2016. La jove va cridar l'atenció amb el seu increïble vestit i el seu cabell clar. La seva bellesa no va deixar indiferent a ningú. Així mateix, tot i que la carrera dels futbolistes sol ser bastant efímera, Antonella pot dir que està gaudint de la seva família.

Antonella va decidir anar-se'n a viure a Espanya amb el futbolista. | Cedida

 

La parella sempre ha aprofitat per marxar de vacances quan ha pogut, en acabar les temporades de Lliga del jugador. | Cedida

 

Els viatges del matrimoni són l'eina que aprofiten els paparazzis i els mitjans per poder fer fotos. | Cedida

 

Durant la gala d'entrega de la Pilota d'Or 2016, Antonella va causar molt furor. | Cedida

 

La parella ha protagonitzat moltes imatges amb els seus fills a Instagram. | Instagram

 

Tant el seu fill Thiago com la seva dona assisteixen a gran part dels seus partits. | Cedida

 

Antonella viu molt els partits del seu marit, sobretot quan perd. | Cedida

 

La parella va decidir consolidar el seu matrimoni amb una gran celebració posterior   | Vanitatis

 


Comentaris

envia el comentari