IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La sala de concerts Salamandra 2 tancarà les seves portes al juny

El local original desapareixerà a causa d’un pla urbanístic que l’Ajuntament de l’Hospitalet va presentar per primera vegada fa deu anys

La Salamandra 2 desapareixerà a causa d’un pla urbanístic que l’Ajuntament de l’Hospitalet va presentar per primera vegada fa deu anys | GOOGLE MAPS

La Salamandra 2 tancarà el proper mes de juny a causa d’un pla urbanístic que l'Ajuntament de l'Hospitalet va presentar per primera vegada l’any 2007 i que preveia la construcció d’habitatges a l’illa delimitada per la rambla de la Marina, l’avinguda del Carrilet i els carrers de Cobalt i Pau Casals.

En declaracions a Televisió L’H, el director de la Salamandra, David Lafuente, va assegurar que els propietaris voldrien continuar amb els dos locals, ara que es troben totalment consolidats. «Portem vint anys amb la Salamandra 2 i dir adéu a un escenari tan important és dolorós. Ens ressentirem», va afirmar Lafuente.


La Salamandra 2 és un local amb capacitat per a 500 persones i un escenari de 25 metres quadrats. El tancament d’aquesta sala representarà una reducció del 40% de la producció de la Salamandra, segons va explicar Lafuente.

L'operació urbanística prevista fa deu anys a la zona, durant el mandat de l’exalcalde Celestino Corbacho, hauria d’haver comportat la construcció de quatre edificis dobles amb 622 habitatges (el 30% dels quals serien de protecció oficial), així com 4.000 i 2.000 metres quadrats de comerços i equipaments, respectivament, al voltant d'una gran plaça central de 12.000 metres quadrats.

En aquest sentit, s’ha posat en marxa a través de Change.org una recollida de signatures per evitar el tancament i l’enderroc del segon local de la Salamandra, campanya que en menys de 24 hores ha acumulat més de 1.000 firmes de suport.
 


Comentaris

envia el comentari