La samarreta catalana de frases i emoticones que està arrasant a les xarxes

Els dissenys són de la marca Laagam, de la coneguda bloguera Inés Arroyo

La col·lecció de quatre samarretes de Laagam | laagam

La moda i les 'influencers' van de la mà, arribant fins i tot a ajudar-se les mútuament en algunes ocasions. I és justament aquest el cas de la marca catalana Laagam, liderada per la coneguda bloguera Inés Arroyo. Encara que no sigui molt coneguda, sí que ho és al món de la moda i d'Instagram. Un dels primers dissenys de Laagam, i dels que van tenir més èxit, va ser copiat lleugerament per Zara. Després del gran èxit que han tingut alguns dels seus models, principalment la camisa multiposició, la marca d'Inés Arroyo ha llançat una nova col·lecció de samarretes amb diversos estampats de frases i emoticones que, d'igual forma que la resta de peces, ha estat confeccionada en tallers artesanals de Barcelona, i respon al concepte de luxe assequible, que defineix a la companyia. 

 

Una publicación compartida de Amlul.com (@galagonzalez) el

La col·lecció es compon de quatre samarretes, el preu de les quals és de 38 euros, que destaquen diverses coses: l'empoderament amb el model 'Take the world by storm'; l'actitud 'millennial' amb el disseny 'Real queens eat pizza'; el costat sexy amb la peça 'Baby i'm on fire' i el to contestatari amb el model 'Go sit on a cactus'. Tot i així, dos dels models ja s'han esgotat, i no estan disponible a la pàgina web de la marca catalana. La creadora de Laagam ha explicat que aposten «per la dona del futur i el talent jove», i és per això que han creat peces icòniques «per a les noies 'dazz': dones amb personalitat, estil i ganes de menjar-se el món».

A més, al costat d'Inés Arroyo hi ha diverses 'influencers', que també comparteixen el seu carisma i que, a més, són la imatge de la col·lecció: Gigi viesco, amb més de 336.000 seguidors a Instagram, Coco Constans amb 166.000 i Julieta Padrós, amb 53.000. Totes elles han escollit aquesta samarreta com l'essencial de la temporada, ja que té un disseny simple, minimalista i divertit, que aporta un toc diferent al seu 'look'. 

 

Una publicación compartida de María Bernad (@maria_bernad) el

 

Una publicación compartida de Paula Nata (@paulanata) el


Comentaris

envia el comentari