IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La seva malaltia fa que no pugui parar de vomitar

Els metges no saben a què pot ser degut

La noia va començar a vomitar més de 50 cops al dia. Foto: SWNS

Les malalties desconegudes desconcerten sovint els qui les pateixen i els mateixos metges que les han de tractar. Aquest és el cas d'una noia londinenca, Anna Giles, de 17 anys que, des de fa quatre anys, pateix una malaltia estranya. Segons informa Telecinco, aquesta malaltia la faria vomitar fins a 50 cops al dia sense cap explicació. De fet, en un principi, la família creia que tot vindria donat per una intoxicació alimentària però, en veure que la situació era continua i la noia s'anava deshidratant, van dur-la al Royal London Hospital.

Durant el seu període a l'hospital van aconseguir rehidratar-la però, en tornar a fer vida normal, el problema va tornar a aparèixer i els vòmits van convertir-se en un fet constant. La noia explicava al diari Metro que no pot ni prendre aigua sense vomitar i que això fa que es trobi molt dèbil i que, fins i tot, hagi hagut de deixar els estudis tot i la seva capacitat. De fet, la noia pesa 53 quilos des que va començar a perdre pes, molt menys del que hauria de pesar.

Els metges continuen realitzant-li proves per tal de trobar una solució al seu problema. Foto: SWNS

Els metges continuen realitzant proves a l'Anna però cap evidencia quin és el problema. El que si que han descartat és que la noia pateixi malalties com meningitis, tumors cerebrals, al·lèrgies o vòmits cíclics. El que la noia nega és que es tracti de cap trastorn alimentari i al·lega que li encanta menjar.


Comentaris

envia el comentari