La seva mare va voler avortar però ella va sobreviure i ha lluitat tota la vida

Ningú esperava que sobrevisqués

La dona va poder sobreviure tot i semblar que no seria així. Foto: lainformacion.com

Només néixer ja va aferrar-se a la vida. Aquesta és la història de la Gianna, a qui la seva mare va voler avortar als 17 anys. La dona va visitar una clínica per tal de perdre el nadó on van recomanar-li que ho fes. Segons lainformación, en aquell moment, el que s'utilitzava era una solució salina que s'injectava al nadó que el cremava i en 24 hores naixia mort. Tot i així, en aquest cas, la Ginna havia sobreviscut.

  

  

En aquell moment, els metges, en haver utilitzat la solució per a l'avortament, van avisar la seva mare que la nena patiria una paràlisi cerebral i que, fins i tot, potser no podria ni suportar el pes del seu cap o no podria caminar. Finalment però, l'únic que ha patit al llarg de la seva vida ha estat la paràlisi cerebral. I és que, la Gianna pot caminar sense problema i fer la seva vida.

  

  

Tot i així, després de l'avortament, la mare va perdre la custòdia de la nena i aquesta va passar a una família adoptiva. Al llarg de la seva infància va viure diverses operacions i la seva mare adoptiva la va ajudar sense parar fins a aconseguir que gategés amb força. Posteriorment, la nena va ser adoptada per la filla de la seva mare adoptiva, moment en què la nena va aprendre a caminar amb tres anys i mig.

  

  

Al llarg de la seva vida va poder fer el que més li agradava, cantar. La Gianna anava d'església en església cantant. De fet, les invitacions li arribaven d'arreu i va haver-ne de declinar. Tot i així, cada cop que arribava a algun lloc parlava de què el metge va intentar matar-la però que Déu tenia un pla per a ella i la va ajudar a sobreviure. A més, disculpa a la seva mare perquè era jove i no sabia el que feia.


Comentaris

envia el comentari