IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La solució als problemes de connexió sense fils a Internet

És aconsellable connectar-se a una banda de 5 GHz, en lloc de l'habitual de 2,4 GHz, per aconseguir una navegació més ràpida

Alguns routers són duals, el que permet connectar-se amb una banda de 2,4 GHz, o bé, amb una de 5 GHz| cedida

Segurament t'ha passat més d'una vegada que, quan estàs connectat a Internet a casa, et comença a fallar la connexió i les pàgines deixen de carregar correctament. Això es deu al fet que el Wifi comparteix l'amplada de banda amb alguns electrodomèstics, com el microones, cosa que genera una major sobrecàrrega. Per solucionar aquest problema El correo aconsella que accedeixis a la banda dels 5 GHz, ja que té una amplada de banda major i està molt menys saturada.

Per a això, és recomanable que et situïs a prop de l'encaminador o router, ja que aquesta banda té menys abast que la de 2,4 GHz, i tinguis un dispositiu compatible. Un cop compleixis aquests requisits, assegura't que el teu encaminador és dual, és a dir, utilitza les dues bandes (de 2,4 GHz i de 5 GHz). En cas afirmatiu, busca el punt d'accés de la banda dels 5 GHz a l'encaminador, amb un nom similar a la normal i podràs navegar per Internet a major velocitat.


Comentaris

envia el comentari