La suposada filla del rei Joan Carles anhela contactar amb ell per convidar-lo al seu casament

A més, Ingrid Sartiau està de viatge de nuvis a Espanya, la qual cosa li podria facilitar una trobada

La suposada filla del rei Joan Carles anhela contactar amb ell per convidar-lo al seu casament | Cedida

La belga Ingrid Sartiau, la suposada filla il·legítima del rei emèrit, s'ha casat recentment en una discreta cerimònia. No obstant això, aquest estiu pretén celebrar-ho de nou, «en gran», amb una festa a la qual vol convidar el rei Joan Carles, tal como ha informat ‘El Español’. I és que l'home a qui porta anys reclamant la paternitat, no va anar al seu casament, per la qual cosa Sartiau ha explicat: «és una pena que no hi fos. M'encantaria veure'l».

Tot i que el 2015 el Tribunal Suprem desestimés la seva demanda de paternitat contra el rei Joan Carles, la belga té l'esperança que algun dia la reconegui com la seva filla. Per això, Sartiau ha estat intentant contactar amb ell per convidar-lo a les noces, però de moment sense cap èxit.

El més sorprenent és que la núvia ha escollit Espanya com a destí per a la seva lluna de mel. Concretament la parella ha gaudit d'uns dies a La Manga del Mar Menor. No obstant això, la suposada filla del rei emèrit ha aclarit que no ha vingut a trobar-se amb Joan Carles, sinó per visitar la seva sogra, que resideix a Múrcia. No és la primera vegada que ve de visita per la zona llevantina, ja ho va fer amb el seu exmarit fa uns anys. El que és una incògnita és si es veurà o no amb el rei emèrit i si aconseguirà finalment fer-li la proposició perquè assisteixi a la cerimònia.


Comentaris

envia el comentari