La tràgica història de la gosseta Caitlyn que va tenir un final feliç

Un home la va emmordassar fins a tallar-li la circulació
Un home va emmordassar a Caitlyn. | nolocreo.com
 

Aquesta és una història dolorosa, però que afortunadament té el final que es mereix. La protagonista és Caitlyn, una gossa de la raça Staffordshire Terrier de 15 mesos que ha viscut sempre al carrer. Els veïns la coneixen i li donen de menjar, però no tota la gent té bon cor i alguns gaudeixen maltractant animals. Caitlyn es va trobar amb una d'aquestes persones que li va tancar el morro amb cinta adhesiva d'una manera tan forta que li va causar una interrupció de la circulació. Com a conseqüència, la seva llengua va ennegrir i la part davantera del morro estava molt inflada.

Uns veïns van portar l'animal a la veterinària. | nolocreo.com
 

Unes persones van veure que l'animal es trobava en un estat lamentable i van decidir portar a Caitlyn al veterinari. Després de diverses intervencions i de mesos de teràpia, la gosseta va anar recuperant-se a poc a poc. Actualment, encara té cicatrius al nas a causa de les ferides causades i encara s'està acabant de curar, però ha millorat molt. La seva història es va fer viral i moltes persones han volgut col·laborar amb aquesta causa aportant donacions econòmiques per pagar el seu tractament. Fins i tot una família va a adoptar-la per donar-li un futur millor.

 

Paral·lelament a la seva recuperació, la policia ha atrapat el responsable de la seva tortura i li han imposat una fiança de 50.000 dòlars, encara que la clínica on es troba l'animal espera que es faci justícia i condemnin el culpable.

 

Caitlyn s'està recuperant. | nolocreo.com
 

 

Una família adoptarà a la gosseta. | nolocreo.com