IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La Universitat de Texas posa en dubte els cànons de bellesa

Consideren que la model i actriu Kelly Brook és l'exemple de cos perfecte

Imatge de la model i actriu Kelly Brook. Foto: La Voz del Muro.

La publicitat sempre mostra imatges de dones ideals, sense cap defecte. Però, són els seus uns cossos perfectes? La Universitat de Texas ha demostrat que no. Tal com publica La Voz del Muro, el centre determina que la model i l'actriu Kelly Brook és l'exemple de cos perfecte. Segons els cànons de bellesa establerts pel món de la moda no ho seria, però la ciència confirma que sí.

El que buscava aquesta universitat era trobar unes mides harmòniques i demostrar que la percepció estètica actual està molt allunyada de la matemàtica perfecta. El que han avaluat ha estat des de la forma dels malucs a la llargada de les cames, a més d'altres qüestions com la mida del nas o l'aspecte del cabell. Així, Kelly Brook va ser qui va obtenir millor resultat, al qual se li suma que no ha passat cap vegada pel quiròfan per modificar alguna part del seu cos.

La model està orgullosa de la seva anatomia i explica que «les dones dels anys 50 eren molt més atractives que moltes models d'avui dia. El meu somni és assemblar-me a elles». Un exemple per a totes les dones, que demostra que cal estimar-se tal com som i no preocupar-se si ens engreixem alguns quilograms.


Comentaris

envia el comentari