IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La venjança més efectiva d'un noi per fer fora un veïns molestos

L'acció s'ha fet viral a les xarxes

El noi va explicar la història al seu Facebook. Foto: Cedida

Gairebé tothom ha tingut en algun moment de la seva vida uns veïns molestos. Crits, obres, música alta... podem trobar veïns amb comportaments molt molestos o altres que només fan que queixar-se. El blog Viral Thread recull la història de Joe Victor qui assegura que els seus veïns de sota li feien la vida impossible. Segons relata, picaven al sostre si caminava per casa i els veïns ho sentien, trucaven a la policia si sentien la rentadora i els molestava, entre altres coses que van decidir que havia de fer alguna cosa.

La seva venjança s'ha fet viral i és que va esperar fins que va trobar el pla perfecte. Sabia que els seus veïns tenien uns altaveus amb connexió bluetooth i, de forma enginyosa, va decidir fer el que va explicar al seu perfil de Facebook. «Durant l'última setmana he sincronitzat el meu telèfon amb els altaveus; i a les tres en punt de la matinada he reproduït a màxim volum el so més aterridor que he trobat, exactament durant sis segons». A més, afegeix que, «sense que tingui gaire a veure, crec que aviat hi haurà un habitatge lliure al meu bloc».

El final no l'esperava i, finalment, un matí va veure com els seus veïns decidien marxar. Així, ell mateix deia «una setmana i mitja des del meu ritual d'aterrir els meus veïns a les tres del matí, potser he creuat una línia o dos aquest cop». Així, un simple so va fer que els veïns marxessin per sempre.


Comentaris

envia el comentari