La victòria del Tekila, l'última acció massiva de Forocoches

Els usuaris d'aquest portal es van posar d'acord per votar massivament el ballarí i que guanyés l'edició de ‘Got Talent’

El Tekila | Cedida

Greu error el que va cometre Telecinco amb la final de ‘Got Talent’. La cadena de televisió va decidir que el guanyador de la segona edició del concurs es votés gratuïtament a través de la seva pàgina web, i el famós portal Forocoches ho va aprofitar, convertint el Tekila en guanyador.

Poca gent s'esperava la victòria d'aquest curiós ballarí. Risto Mejide havia demanat, en to irònic, que el públic votés el concursant per, d'aquesta manera, usurpar el lloc d'algú que «ho mereixés més». Posteriorment, va abandonar indignat el plató. L'audiència, però, una vegada més, es va organitzar i sembla que, com ja va passar amb John Cobra i Eurovisió, va fer aconseguir la victòria del Tekila. Aquesta gesta té el seu origen a Forocoches. Els membres d'aquesta plataforma van decidir votar de forma massiva per «trolejar» el programa de Telecinco:

El missatge que es pot llegir a la plataforma Forocoches | forocoches

 

Després de la victòria del Tekila, la comunitat de Forocoches no va ocultar la seva alegria. «Som els millors. El millor 'troleig' de la història», deia un dels usuaris. «Avui m'he adonat del poder de Forocoches» o «D'aquí a una mica dominarem el món» són solament alguns dels missatges que poden llegir-se a la plataforma.


Comentaris

envia el comentari