La vida de David Bustamante va enfonsar-se realment al mes de gener

Sembla que el cantant no ha començat bé aquest 2017
L'última imatge de David Bustamante i Paula Echevarría el passat mes de gener | GTRES

Les males notícies per a David Bustamante no han arribat realment ara. El cantant porta acumulant males notícies des del gener. Precisament, l'última fotografia que es va captar de Paula Echevarría i David Bustamante junts és de mitjan gener. Els paparazzis que segueixen la parella gairebé diàriament asseguren que és des de llavors que la parella fa vida per separat.

Aquell mateix mes, Bustamante va suspendre un concert que tenia programat a Santander per suposats «problemes de producció». Ara, 'El Español' avança que podria ser culpa d'una baralla amb el seu germà Igor, fins llavors representant del cantant. Concretament, Igor Bustamante era el seu 'road manager' i portaven treballant junts des que va acabar 'Operación triunfo'.

 

Igor ha declarat al diari citat que ja no treballa amb el seu germà. Fonts properes asseguren que els càntabres van tenir una forta discussió a mitjan gener i el representant va decidir deixar el seu lloc. «Igor s'ha cansat de les exigències d'estrella del seu germà i de determinats comportaments pels quals després ell havia de donar la cara», explica 'El Español'.

Malgrat aquesta picabaralla, sembla que la relació personal no s'ha vist afectada, com demostren les fotos compartides a les xarxes socials de tots dos. En les imatges es pot veure els tres germans Bustamante, al costat del seu pare Gervasio, passant uns dies junts a Cantàbria.