La vida de la vident Cristina Blanco fa un gir radical i ara treballa a El Corte Inglés

La dona es va retirar després que una càmera oculta revelés les seves estafes

L'exvident amb l'uniforme de la feina | Cedida
 

El programa ‘Sálvame’ va mostrar fa uns dies les primeres imatges de la desapareguda vident Cristina Blanco, a qui la vida ha fet un gir de 180 graus. La dona va ser una de les més populars durant els anys noranta a Espanya i fins i tot va arribar a treballar al costat de María Teresa Campos i la seva filla Terelu a la televisió. Això va comportar que se l'arribés a conèixer com a la 'vident dels famosos'. Malgrat aquest èxit, un documental de càmera oculta va destapar les seves estafes i va explicar que la dona organitzava muntatges amb famosos i que usava els seus suposats «poders» per sotmetre'ls.

No s'havia tornat a parlar de la dona fins que el seu fill, el conegut actor Miguel Ángel Muñoz, va parlar d'ella en la seva entrevista amb Risto Mejide al programa ‘Chester in Love’. L'actor va explicar que la seva mare ho havia passat molt malament i que es va retirar perquè ell brillés. A més, Muñoz feia referència a la condemna que es va interposar contra la seva mare per robar en un hotel, fet que pel qual va ingressar en un hospital psiquiàtric.

L'actor va parlar de la seva mare durant l'entrevista amb Risto Mejide.| Cuatro

 

Gràcies a aquest recordatori del seu fill, la vident ha tornat a estar en boca de la premsa que es preguntava on seria la dona. Doncs bé, el programa ‘Sálvame’ va aconseguir localitzar-la i gravar unes imatges de la vident mentre caminava pel carrer. Se la veu visiblement més prima i vestida tota de negre. Doncs bé, la seva vida ha fet un gir radical i la vident dels famosos ara treballa com a dependenta a la secció de perfumeria i cosmètica d'un centre comercial d'El Corte Inglés situat a la zona sud de Madrid.

'Sálvame' ha aconseguit contactar amb la vident desapareguda.| Telecinco

Comentaris

envia el comentari