IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La vida de luxe d'Ángel Garó abans d'estar en el punt de mira per les últimes polèmiques que ha protagonitzat

L'humorista té una empresa amb la seva germana que li proporciona un cert benestar econòmic, a més d'altres negocis com un restaurant

Ángel Garó | Cedida

Després de les últimes polèmiques en les quals s'ha vist embolicat, Ángel Garó torna a estar a l'ordre del dia quan pràcticament havia quedat en l'oblit. I és que recentment l'humorista va ser detingut per un presumpte delicte de maltractaments a la seva parella i poc després ha protagonitzat una polèmica escena en ser vist nu a la balconada de la seva casa i cridant contra la policia. No obstant això, molts no saben com és la luxosa vida que portava abans que estigués en el punt de mira per aquests successos.

Garó viu a Màlaga i, amb de la seva germana Olga, administra una empresa de lloguer d'habitatges a Marbella, més concretament a La Reserva, una zona exclusiva del municipi. D'altra banda, tal com recull ' El Español', l'humorista va ser propietari d'un restaurant museu situat just sota de casa seva, però va deixar de regentar-ho el 2015. L'actor va reflectir en el seu negoci les seves aficions: l'art i el vi. Per això el va acabar convertint en un museu, en omplir-ho de quadres, mobles antics i una valuosa cava de vins. Per acabar el repàs dels seus luxes, l'empresa de Garó compta amb un actiu de 700.000 euros, una empresa que gaudeix de total estabilitat i sense deutes, que li permeten portar una vida tranquil·la sense preocupar-se pels diners.


Comentaris

envia el comentari