La vida de Marta Gayá, l' 'amiga' mallorquina del rei Joan Carles

Forma part d'una família acabalada i formava part del grup d'amistats que envoltaven a l'exmonarca a Mallorca

Marta Gayá, la dona que durant anys va ser relacionada amb el rei. | Vanitatis

Avui ha sortit a la llum un controvertit enregistrament del rei Joan Carles on mostra el seu amor a Marta Gayá assegurant que «mai ha estat tan feliç». Aquesta desconeguda dona, fins avui en dia formava part del grup d'amistats que envoltaven al rei Joan Carles a Mallorca.

Segons Vanitatis, en aquest cercle d'amistats es trobava el príncep Tchokotua i la seva llavors dona Marieta Sales; o José Luis de Vilallonga i si hi havia alguna amistat que no li agradava al monarca s'esfumava ràpidament. Entre aquests no es trobava Gayá que ha continuat formant part de l'equip de 'sempre' i hauria renunciat a importants reportatges com a persona influent de la zona. 

Fins ara ha aconseguit ser invisible mediàticament i volia seguir sent però avui ha esclatat tot. Pel que fa a la seva trajectòria professional poc es coneix, hi havia rumors del fet que tenia un nuvi milionari i que també passava molt temps a Grècia amb la seva nova parella. És filla d'una adinerada família mallorquina, es va casar jove i es va divorciar al cap de poc. Entre les seves aficions, les seves amistats de Palma asseguren que «li encanta esquiar i ho fa molt bé. És una afició, com la de navegar, que compartia amb el rei».

Imatge d'arxiu de Marta Gayá. | LOOK

 


Comentaris

envia el comentari