Un laboratori de Lleida dona la pitjor notícia al rei Joan Carles

«Jo mai he demanat res, evidentment vaig renunciar a favor de l'actual rei Felip VI», assegura Albert Solà

Albert Solè durant la presentació del seu llibre
Albert Solè podria ser fill del rei Joan Carles | GTRES

El laboratori Neo Diagnostica de Lleida ha confirmat en un 99,9% que Albert Solà és fill extramatrimonial del rei emèrit Joan Carles. 

Segons ha avançat aquesta setmana 'El Cierre Digital', les anàlisis a Solà es van dur a terme fa més d'una dècada en aquest laboratori lleidatà i, ara, surten a la llum els seus resultats. Tal com explica el diari, ha estat el mateix Solà qui ha volgut fer públics els resultats, després d'haver-se assabentat que l'excomissari José Manuel Villarejo estava interessant a fer-ho per la seva banda.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
Imatge de les anàlisis d'Albert Solà
Imatge de les anàlisis d'Albert Solà | 'El Cierre Digital'

El CNI li va proposar fer-se les proves

«Em va arribar una informació referent que Villarejo es disposava a publicar en breus uns documents sobre la meva història. L'únic document que pot tenir ell, són les meves anàlisis d'ADN», assegura Solà a 'El Cierre Digital'.

D'igual forma, segueix explicant que va ser el Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) qui va proposar-li fer-se aquesta anàlisi amb l'objectiu de saber la veracitat de la seva història. En aquest sentit, afegeix que: «Davant de mi van trucar a amics de Madrid per demanar-los-hi que els enviessin, el més ràpid possible, qualsevol objecte que utilitzava el rei Joan Carles. Finalment, van enviar un got directament al laboratori de Lleida en el qual es realitzarien totes les proves».

La seva renúncia a la corona espanyola

Solà explica que la raó d'aquestes anàlisis és que, a canvi, gravés un vídeo de renúncia a la corona espanyola «per sempre». «Jo mai he demanat res, evidentment vaig renunciar a favor de l'actual rei Felip VI», ha conclòs el suposat fill del rei emèrit.

Imatge de les anàlisis d'Albert Solà
Imatge de les anàlisis d'Albert Solà | 'El Cierre Digital'

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari