YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'actor del 'Polonia' Bruno Oro presentarà el programa de Cap d’Any de TV3

Les cares més conegudes de la cadena participaran a ‘Playcracks2017’, on faran 'playback' dels artistes més ballats de la història

Bruno Oro va encarnar durant deu anys el personatge de l’expresident de la Generalitat Artur Mas al Polònia. | CCMA

L’actor i cantant Bruno Oro, que durant deu anys va encarnar, entre d'altres, el personatge de l’expresident de la Generalitat Artur Mas al Polònia, serà l’encarregat de conduir el programa de Cap d’Any de TV3, que portarà per nom Playcracks. Es tracta d’una producció de TV3 en col·laboració amb el Terrat, on els personatges més coneguts de la cadena participaran per fer un playback emulant els artistes més ballats de la història i davant d’un públic en ambient de festa, segons ha informat la cadena.

Playcracks 2017 s’emetrà des de poc abans de tres quarts d’onze de la nit fins a les dues de la matinada aproximadament i suposarà el retorn de Bruno Oro a TV3 després d’abandonar Polònia per emprendre nous projectes professionals i de participar en altres projectes, com El cor de la ciutat i Vinagre, un programa de gags amb l’actriu Clara Segura.

TV3 no ha volgut avançar quins noms hi participaran ni quin artista interpretaran al programa. Pel que fa les campanades, aniran a càrrec dels actors Carlos Cuevas i Elisabet Casanovas, és a dir, els personatges de Pol i la Tània a Merlí, respectivament.


Comentaris

envia el comentari