IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'actriu catalana Anna Barrachina i la DJ Mónica Mira, les dues dones de la vida de José Corbacho

Amb l'actriu catalana tenen un fill adoptat en comú

José Corbacho i la seva actual parella, Mónica Mira
José Corbacho i la seva actual parella, Mónica Mira | Instagram @corbachito

Malgrat que José Corbacho és tot un personatge públic gràcies a la seva carrera televisiva i artística, la seva vida privada no és tan coneguda. El portal 'Vanitatis' ha volgut incidir una mica més en la seva vida de Corbacho a través de les dues dones de la seva vida: l'actriu catalana Anna Barrachina i la DJ Mónica Mira. Corbacho va començar la seva carrera en aparicions a TV3, i va ser una actriu molt popular de la mateixa televisió que va conquerir el seu cor. Es tracta d'Anna Barrachina, molt coneguda pel paper que va tenir a 'Ventdelplà'. Es van conèixer en una festa i el 2004 es van casar, malgrat que es van separar el 2006. Tot i això, la parella va adoptar un nen d'Etiòpia, Adisu, del qual Corbacho se'n sent molt orgullós i més d'una vegada li ha dedicat missatges afectuosos. Fa unes setmanes, a 'MasterChef Celebrity' va dir «Li dedico al meu fill, que és un superfan del programa. De sobte dirà 'mira, el meu pare ha guanyat la primera prova'». Anna Barrachina va néixer a Sitges i s'ha declarat independentista en més d'una ocasió, i actualment torna a triomfar a la televisió a la sèrie 'Merlí'. Malgrat el seu divorci, tant Corbacho com Barrachina, segueixen mantenint una relació cordial per Adisu, que viu amb la seva mare a Barcelona. 

 

Per el meu pare i la meva mare

A post shared by Anna Barrachina (@anna.barrachina) on

Després de separar-se de l'actriu catalana, Corbacho va conèixer Mònica Mira Mercadal, una DJ que té una extensa carrera en el món musical d'Eivissa. Té 41 anys, ha tingut els seus propis espectacles i Corbacho també ha treballat amb ella, encarregant-se de les relacions públiques i direcció dels seus shows. La parella manté una relació des de fa dotze anys i viuen a Cabrera de Mar aïllats dels focus mediàtics, malgrat que de tant en tant publiquen imatges a les xarxes socials demostrant l'amor que senten l'un per l'altre. 

 

12 AÑOS DE AMOR Lo nuestro no acabó Y estoy muy feliz de no haber puesto fin A 12 años de amor Si ahora estas aquí Pronto descubriré Que los dias son eternos y llenos de ti... Y de noche, y de noche Estando a tu lado Recordaré, nuestros días felices Recordaré el sabor de tus besos Y entenderé, en un solo momento Que significa 12 años de amor Mis disculpas a Luz Casal por adaptar de forma patillera su temazo "UN AÑO DE AMOR" Te quiero @monicamiramercadal Vamos a por otros DOCE!

A post shared by @corbachito on

 

A post shared by @corbachito on

També et pot interessar...

  • L'actriu Anna Barrachina explica com va ser el seu divorci amb José Corbacho

Comentaris

envia el comentari