Lady Di abans de casar-se amb Carles d'Anglaterra: «No puc casar-me amb ell»

El 'Daily Mail' treu a la llum uns enregistraments de Diana de Gal·les parlant sobre la seva bulímia i la relació amb el seu marit

Lady Di i Carles d'Anglaterra. | Cedida

Aquest agost es compliran 20 anys de la tràgica mort de Diana de Gal·les. La mare dels prínceps Harry i Guillem d'Anglaterra va morir en 1997 en un accident de trànsit en el Pont d'Ànima de París. A partir d'aquest moment, els mitjans van parlar molt de la seva personalitat i els problemes de salut i mentals que podria tenir conseqüència de la seva relació amb Carles d'Anglaterra. Un matrimoni que va acabar sent el divorci més conegut de la història del Regne Unit. La relació de la parella va ser tan destructiva que la princesa Diana va desencadenar problemes d'alimentació. 'Daily Mail' ha tret, recentment, uns enregistraments on Lady Di afirma haver patit bulímia. Uns àudios que es troben en el llibre d'Andrew Morton, 'Diana: Her True Story' publicat en 1992.

En els àudios es pot escoltar a Diana assegurant: «La bulímia va començar una setmana després que estiguéssim compromesos i trigaria gairebé una dècada a desaparèixer. El meu marit em va posar una mà a la cintura i em va dir: Estàs una mica grassoneta, no? I això va disparar alguna cosa en mi. Estava desesperada, desesperada. Recordo la primera vegada que em vaig fer mal. Estava molt espantada perquè vaig pensar que era una forma d'alliberar tota la tensió». «La primera vegada que em van mesurar per al vestit de les noces, tenia 73 centímetres de cintura. El dia que em vaig casar, mesurava 60 centímetres», continua explicant en les cintes.

A part dels problemes de salut que va comportar la dura relació entre Diana i Carles d'Anglaterra, l'enllaç li va afegir altres preocupacions a la princesa. Lady Di va descobrir un braçalet que tenia el seu, llavors futur, marit, on apareixien les inicials G i F de Gladys i Fred, nom amb els quals es deien de forma afectuosa ell i Camila Parker Bowles.

Lady Di. | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari