ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

L'aeroport de Lleida es un dels sis més bonics del món

'The Guardian' qualifica l'aeroport de Lleida-Alguaire com un dels sis més bonics de món juntament amb el Shenzhen Bao'an International de la Xina i el Wellington International Airport de Nova Zelanda

Aeroport de Lleida-Alguaire. | Óscar Laborda Sanchez

El diari britànic The Guardian ha escollit els sis aeroports més bonics del món recollits al llibre de fotografia The Art of the Airport, de Alexander Gutzmer, editor en cap de la revista d'arquitectura Baumeister. Entre els sis aeroports que escollits per la seva bellesa i enginy en el disseny dels terminals es troba l'Aeroport de Lleida-Alguaire. La selecció que ha fet The Guardian també inclou l'aeroport de Barajas-Madrid, el Shenzhen Bao'an International de la Xina, el Wellington International Airport de Nova Zelanda, el King Abdulaziz International de Jeddah, a l'Aràbia Saudita, i el Marrakech Menara de Marroc.

Aeroport de Lleida-Alguaire. | Architizer

 

A la ressenya que fa el diari sobre l'aeroport d'Alguaire indica que es va construir abans de la crisi financera de 2008 amb expectatives d'acollir uns 400.000 passatgers a l'any tot i que en l'actualitat són uns 40.000. Així mateix, destaca que té connexions amb altres ciutats de l'Estat, el Regne Unit i Israel.

Aeroport de Lleida-Alguaire. | Óscar Laborda Sanchez

 


Comentaris

envia el comentari