El presentador inverteix molt en propietats

L'afortunada vida de Pablo Motos a la televisió

Al presentador no només li va bé econòmicament parlant, sinó que té la gran sort de treballar a 'El Hormiguero' amb la seva dona i les seves dues filles

Pablo Motos és un dels presentadors amb més popularitat i una de les cares més conegudes d’Atresmedia, des que  fa 13 anys comencés a presentar el popular programa de televisió ‘El Hormiguero. L’audiència segueix fidelment el seu programa, famós pel seu toc d'humor, i el carisma de Motos a l’hora d’entrevistar els personatges famosos ha guanyat el cor de molts teleespectadors.

Per molts és coneguda la seva gran fortuna, i és que Pablo Motos ha aconseguit facturar més de 30 milions d’euros no només per la seva feina de presentador, sinó també per les empreses que posseeix, una d'elles anomenada Japala Japala, dedicada a realitzar esdeveniments i publicitat, i que està valorada en 20 milions d'euros.

 

Motos treballa al costat de la seva família a 'El Hormiguero'

Però els diners no ho són tot, i la seva vertadera sort està en el fet que la seva família treballa amb ell. La seva dona Laura Llopis, amb qui manté una relació des de fa 30 anys, és la cap de guions de ‘El Hormiguero’, i les seves dues filles, Cristina i Laura, formen part de la producció del programa; una d’elles és guionista i l’altre treballa en l’attrezzo.

 

La parella es va conèixer treballant a la ràdio quan Pablo presentava Radio 80: «El menyspreu més gran que t'han fet en la vida no és res comparat amb el que ella em feia a mi. Un dia vaig pensar que no podia morir-me sense besar-la, però l'oportunitat em va arribar gràcies al fred que feia a l'estudi de ràdio on treballàvem. Una vegada ella va comentar que feia molt fred i jo vaig sortir corrents i li vaig comprar un calefactor. Llavors, per primera vegada em va mirar, la vaig mirar i ens vam enamorar».

 

Pablo Motos es muda de casa amb la seva parella Laura Llopis
Pablo Motos es muda de casa amb la seva parella Laura Llopis | CatalunyaDiari.cat

L’anhelat primer petó no va tardar a arribar: «Vam entrar a una rotonda i li vaig preguntar si li agradava o no. Ella em va dir 'bueno'. I ja no vaig agafar ni la rotonda, me’n vaig anar recte, vaig parar i li vaig fer un petó».

Fa uns mesos, Laura Llopis i Pablo Motos es van traslladar a viure a un pis d’1,5 milions d’euros situat al barri de Salamanca, que han pogut comprar gràcies a tot l’esforç d’anys invertint en propietats i gestionant empreses, a banda de les seves feines en el sector de la comunicació.

 

També et pot interessar...