IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'agressió del rei Joan Carles a la reina Sofia

Va ocórrer durant un esmorzar davant la presència de Sabino Fernández

Els reis emèrits Sofia i Joan Carles | Perfil.com

Les llums i ombres de la vida del rei Juan Carles són molt evidents i la majoria no han vist la llum. Una de les figures més destacades a la Casa Reial espanyola va ser Sabino Fernández, cap de la Casa acomiadat fulminantment per Joan Carles I. En un article de la pàgina Espía en el Congreso, que s'ha tornat a fer viral, afirmen que la destitució de Sabino va ser per ser l'únic alt funcionari que criticava les conductes privades del rei, com les seves nombroses amants, els seus despropòsits econòmics i altres problemes domèstics...

Després de ser acomiadat, Sabino Fernández va explicar part de les seves memòries a alguns afins seus i el més delicat dels assumptes el va confessar a l'advocat Antonio García-Trevijano. Es tractava d'un episodi de violència domèstica a la Casa Real, amb l'únic testimoniatge de Sabino Fernández. Segons el mateix mitjà, Antonio va dir que «m'explica més coses, les escenes tan horribles, jo no explicaré cap intimitat, perquè em va explicar coses horribles de les relacions entre el rei i la reina, no em va prohibir que les expliqués, però són tan dures, íntimes i violentes que jo mateix tinc el pudor per no dir-ho. Després va haver-hi una reconciliació, en anys posteriors, però al moment en què li va fer aquesta feina, Sabino m'ho va explicar tot».

Aquesta «feina» va ser ni més ni menys que una agressió de Joan Carles a Sofia, davant la mirada de Sabino Fernández. Segons el mateix article, va passar durant un esmorzar a la Zarzuela i estaven els tres sols. En plena discussió matrimonial, el rei Joan Carles li va llançar un plat a la reina Sofia. Sabino li va confessar a Trevijano que «li va fer mal, allò va ser una situació molt desagradable de presenciar». El cap de la Casa Reial insistia en el mal caràcter del rei, que també havia agredit al seu xofer anteriorment.


Comentaris

envia el comentari