IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

L’Ajuntament de l'Hospitalet impedirà que l’autobús d'Hazte Oír s'aturi a la ciutat

El consistori ha anunciat que no autoritzarà que el polèmic bus s'aturi o utilitzi megafonia per difondre cap missatge a l'Hospitalet, però que no podrà impedir la circulació del vehicle pel municipi

L'autobús de la campanya amb contingut transfòbic | Cedida

L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat ha anunciat que no autoritzarà que l’autobús de l’organització Hazte Oír amb missatges transfòbics s'aturi a la ciutat i prohibirà que utilitzi megafonia per difondre'ls. En canvi, el consistori no podrà impedir que el vehicle circuli pels carrers de la població, segons ha informat a través d'un comunicat l'Ajuntament, que ha manifestat que manté converses amb el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya per abordar la qüestió i possibles mesures.

«La discriminació per identitat de gènere és un problema molt greu, sobretot entre menors d’edat», ha expressat l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, que ha rebutjat i condemnat el contingut d'aquesta polèmica campanya. L’autobús ha circulat avui per Madrid i els organitzadors han comunicat que els dies 3 i 4 de març passarà per diferents poblacions de l’àrea metropolitana de Barcelona.


Comentaris

envia el comentari