L’Ajuntament de l’Hospitalet imposa un miler de multes per circular per la zona de vianants del mercat de Santa Eulàlia

El consistori ha decidit retirar unes 700 multes dels veïns de la zona, segons informa LHdigital

L’Ajuntament de l’Hospitalet imposa un miler de multes per circular per una zona de vianants de Santa Eulàlia | Deosringas

Més de mil multes per circular per l’àrea de vianants del voltant del Mercat de Santa Eulàlia. Segons ha informat LHdigital, veïns i comerciants d’aquest barri de l’Hospitalet han denunciat les reiterades sancions que pateixen des del passat mes de novembre, quan es va limitar l’accés de vehicles a la zona i es van instal·lar càmeres per controlar les possibles infraccions.

Des de llavors, està prohibit estacionar a l’àrea de vianants i només poden passar vehicles comercials de càrrega i descàrrega entre les 7h i les 12h, així com els veïns que hagin sol·licitat un permís especial que l’Ajuntament atorga a les persones que tenen aparcaments dins la zona.

A més, les pilones que obstaculitzen la circulació es troben uns metres més endavant de l'inici dels carrers d’entrada a l’espai, com el carrer d’Anselm Clavé. El resultat ha estat que molta gent no ha fet cas de la prohibició, o no l'ha vist, i ha circulat per l'àrea prohibida.

En aquest sentit, segons ha explicat el diari digital, l’Ajuntament de l’Hospitalet ha anul·lat 700 multes dels veïns del barri i ha millorat la senyalització de la prohibició d’entrada a la zona amb rètols al paviment. Veïns de Santa Eulàlia han assenyalat que hi ha gent que acumula fins a 2.000 euros en multes i que no eren conscients fins que recentment han rebut la corresponent notificació.


Comentaris

envia el comentari