IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L’Ajuntament de l’Hospitalet instal·larà un lector de matrícules al carrer del Progrés per evitar l’accés de vehicles sense autorització

Aquest sistema, utilitzat a l’àrea de vianants del mercat del barri de Santa Eulàlia, ha generat polèmica entre els veïns eulaliencs per la gran quantitat de multes imposades

L’Ajuntament de l’Hospitalet instal·larà un lector de matrícules al carrer del Progrés per evitar l’accés de vehicles sense autorització | CatalunyaDiari.cat

L’Ajuntament de l’Hospitalet instal·larà un sistema de control d’accessos de vehicles per lectura de matrícules al carrer del Progrés, als barris de Collblanc i la Torrassa, per tal de garantir la futura funcionalitat de la via com a zona de vianants. Un sistema que ja ha sigut utilitzat a l’àrea de vianants dels voltants del mercat del barri de Santa Eulàlia i que ha generat polèmica entre els veïns i comerciants eulaliencs per la gran quantitat de multes que el consistori ha imposat des de la seva posada en marxa.

Aquesta setmana ha començat la segona fase de les obres per convertir el carrer del Progrés en una àrea de vianants, que afecten el tram entre el carrer de Mas i de Pujós. Segons ha informat l’Ajuntament, quan finalitzin els treballs de remodelació, es restringirà el trànsit als vehicles que no hagin d’accedir-hi per una necessitat concreta (accés a pàrquings i serveis de càrrega i descàrrega).

«L'Ajuntament treballa per tenir un espai públic més endreçat i respectuós amb els diferents usos que hi conviuen», ha explicat el regidor del districte, Cristian Alcázar, que ha demanat disculpes a la ciutadania per les molèsties que les obres generen.

L’objectiu de la reurbanització del carrer del Progrés en una zona de vianants, que va començar el passat mes d’octubre amb un pressupost d’1,1 milions d’euros, és potenciar l’eix comercial que uneix la plaça Espanyola, a la Torrassa, amb el mercat de Collblanc.

El projecte preveu també la renovació de l’enllumenat públic, de la xarxa de recollida d’aigües superficials i del conducte de claveguera existent al carrer del Progrés, entre els carrers d’Occident i de Fortuny.

D’altra banda, es guanyarà superfície lliure a la plaça del Mercat de Collblanc, a la zona ocupada fins ara per la parada d’autobús i els seus accessos. En aquest sentit, les línies de bus que circulen per la zona han variat el seu traçat des del passat dilluns per tal d’adaptar-se al tall del carrer, com l’LH2, l’L12 i l’N2.
 


Comentaris

envia el comentari