IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet lluita contra la prostitució al municipi

Unes 50 dones i nois molt joves es prostitueixen però els Mossos d’Esquadra no poden actuar si no hi ha explotació o tràfic il·legal

Parc del Molinet de Santa Coloma de Gramenet, on hi ha hagut casos de prostitució | Tripadvisor

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet està lluitant per poder acabar amb la prostitució del municipi, centrada sobretot al barri del Fondo. Al voltant de cinquanta dones procedents de la Xina i Amèrica Llatina ofereixen sexe a canvi de diners i es prostitueixen als pisos prostíbuls que hi ha en aquesta zona. A més, segons informa el 'Diari de Santa Coloma', hi ha molts joves que fan el mateix en un parc del municipi, el parc del Molinet.

Malgrat les constants queixes de molta gent pels valors masclistes que transmet la prostitució i les incòmodes situacions que provoca pels carrers, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local asseguren que no poden fer-hi res si no hi ha explotació o cap tipus de tràfic il·legal. D'altra banda, l'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, ha mostrat una posició totalment contrària a la regulació de la prostitució, ja que creu que l'únic que fa és incrementar el turisme sexual a l'àrea de Barcelona i, per tant, no es pot normalitzar com un ofici més. Tot i així, encara no ha aconseguit eradicar-la dels seus carrers, però assegura que lluitarà per la seva prohibició i per posar dures sancions als clients d'aquest negoci, i així, posar fi al tràfic de dones i menors.


Comentaris

envia el comentari