L'Ajuntament del districte de Sant Andreu de Barcelona vol gastar-se 28.000 euros en cadires

Segons l'Ajuntament de Sant Andreu, han de renovar les cadires perquè «per l’ús intensiu que se’n fa a diari, estan sotmeses a un desgast continu»

L'Ajuntament de Sant Andreu, a Barcelona, vol comprar unes cadires que costen 758,85 euros per unitat. Aquesta xifra és més alta del que cobra una persona amb el salari mínim interprofessional (SMI). A més, volen adquirir 58 cadires en total, és a dir, gastar ben bé 28.000 euros en seients. Les dades han estat extretes del concurs públic que va penjar l'Ajuntament a la seva pàgina web, així com el model de la cadira, que és el GOAL ESD 152 GM.

El concurs també detalla que el districte vol adquirir 10 cadires sense braços, que cadascuna costa 636,25 euros; 21 cadires més, que costen 152,24 euros la unitat, i 11 més, que tenen un preu de 124,51 euros. Per tant, el consistori ja té preparats prop de 28.000 euros de les arques públiques per comprar aquest mobiliari d'oficina. Segons 'L'Exprés de Sant Andreu', 27 cadires són per a la Guàrdia Urbana i 31 per a les oficines del departament d'Obres i Manteniment de la direcció de Llicències i Espai Públic del districte de Sant Andreu.

 

L'Ajuntament ha dit que han de renovar les cadires perquè «per l'ús intensiu que se'n fa cada dia, estan sotmeses a un desgast continu» i «la normativa de riscos laborals obliga al compliment d'unes condicions d'ergonomia i de mesures preventives associades a patologies per riscos laborals als llocs de treball que contemplen escassíssims models de cadira per a oficines». També asseguren que el preu de les cadires «s'ha calculat d'acord amb el preu estimat segons ofertes de mercat de cada model de cadira detallat».Comentaris

envia el comentari